Infoa Levistä

Levi on monipuolinen lomakohde täynnä toimintaa ja elämyksiä

Loma edessä ja mieli halajaa suksien päälle kunnon lumikentille? Entä miten viettää idyllinen ja stressitön joulu? Onko kesän lomapäivissä vielä tilaa unohtumattomille kokemuksille? Ota suunta kohti Leviä! Levi suunnittelee ja toteuttaa loman puolestasi, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan vapaa-ajastasi eksoottisten tunturimaisemien ympäröimänä.

Harrasta Levillä kesästä talveen

Kittilän kunnassa sijaitseva Levi tunnetaan talvisista harrastusmahdollisuuksistaan. Leviltä löytyy 43 laskettelurinnettä, maastohiihtolatuja 230 km ja moottorikelkkareittejä 886 km. Poroajelua, husky-safareja ja muita talvisia rientoja löytyy runsaasti. Kaikki lomat joulusta uuteen vuoteen vietetään Levillä upeissa puitteissa.

Tunturi ei lopeta toimintaansa lumien sulaessa - Lapin kesä ja syksy avaavat uusia ovia matkailijalle. Patikointi, kalastus, golfaus ja pyöräily tuntureilla ovat vain muutamia Levin tarjoamista elämyksistä. Yötön yö ja ruska ovat kokemisen arvoisia.

Majoitu mukavasti, syö hyvin ja nauti parhaasta viihteestä

Levin hotelleista, huoneistohotelleista ja loma-asunnoista löytyy yhteensä jopa 24 000 vuodepaikkaa. Jokainen lomailija löytää monipuolisista vaihtoehdoista itselleen sopivan majoituspaikan. 58 ravintolaa ja 9 rinneravintolaa takaavat makuelämyksiä - lomalla kuuluu syödä ja juoda ruhtinaallisesti! Jos majoitut Villa Siljassa, saat myös oman ruoanlaittomahdollisuuden ja intiimimpää loma-asumista. Levillä iltaelämänkään ystävät eivät jää paitsi viihteestä, mistä pitävät huolen yökerhot, baarit ja Suomen parhaimmat artistit.

Saapuminen Leville

Majoitusta varatessa kannattaa katsoa kuntoon matkustusmahdollisuudet. Matka Leville taittuu omalla autolla, lentokoneella tai junalla. Lento- ja juna-asemilta on hyvät jatkoyhteydet Leville, joten matkustaminen käy helposti, oli kulkuneuvo mikä tahansa.

Levillä lomailijan vastaanottaa upea lomakeskus ja majoituksen parhaimmistoon kuuluva Villa Silja!

Lue lisää, mitä kaikkea Levillä voi tehdä ja varaa mökki käyttöösi hyvissä ajoin.

Siirry varaamaan »

Sivukartta