Varausehdot

Sitovuus

Vuokralleottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralleottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Varaaminen ja maksu

Varauksen tehtyään vuokralleottaja saa vahvistuksen, jossa on majoittumisen ohjeet sekä ohjeet mistä avain on noudettavissa. Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralleottaja on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta). Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä, mikäli matkan ajankohtaan on alle 28 vrk.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut kirjallisesti. Varausmaksua ei palauteta, vuokrauksen kausiluonteisuuden vuoksi. Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 28 vrk:ta* ennen vuokrauksen alkamista se ei oikeuta loppuvuokranmaksun palautukseen. Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi, on vuokralleottaja oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta varausmaksua. Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi. Mikäli peruttu varaus saadaan uudelleenvuokrattua, palautetaan vuokralleottajalle myös varausmaksu sekä lopullinen vuokra vähennettynä 250 €:n käsittelymaksulla.

Peru varaus »

* Jouluviikkoa, uuden vuoden viikkoa, hiihtolomaviikkoja sekä pääsiäisviikkoa eivät koske normaalit peruutusehdot. Edellä mainituilta viikoilta ei palauteta varausmaksua. Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 45 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, se ei oikeuta loppuvuokranmaksun palautukseen.

Vuokranantajan oikeus perua varaus

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, voi vuokranantaja peruuttaa varauksen. Tällöin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivinä katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

Avainten luovutus

Avaimet luovutetaan, kun vuokralleottaja on palauttanut vuokravahvistuksen sekä maksanut vuokran kokonaisuudessaan (kuitti maksusta mukaan). Mikäli vuokralleottaja kadottaa hänelle luovutetun avaimen, veloitetaan vuokralleottajalta kadottamisesta aiheutuvat kaikki kustannukset. (Lukon sarjoittaminen ja uusien avainten teettäminen). Mikäli avain unohtuu sisälle, perimme oven avausmaksun 50€ (ma-la ennen klo 17) ja muina aikoina 75€. Säilytä avaimia aina avainpiilossa ja sekoita avainpiilon numerokoodi aina avauksen jälkeen.

Oleskelu lomakohteessa

Huoneisto on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 15.00:sta lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Mökki on yksityisten ihmisten omaisuutta ja siellä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita esim. naapureita häiritsemättä. Saunassa on käytettävä peflettejä ja vuokralleottajan on tuotava mukanaan henkilökökohtaiset hygieniatuotteet, shampoot ja saippuat. Huoneistoon ei saa tuoda lasipulloja. Mökistä ei saa vetää sähköä esim. paljun lämmitykseen taikka autojen jatkuvaan lämmitykseen.

Liinavaatteet

Vuokralleottajan on tuotava mukanaan omat liinavaatteet, taikka ilmoitettava kirjallisesti liinavaatteiden vuokrauksesta. Vuoteissa on käytettävä lakanoita ja tyynynpäällisiä, makuupussien käyttö vuoteissa on kielletty. Mikäli vuoteissa ei ole käytetty liinavaatteita, vuokranantaja pesettää tyynyt ja peiton sekä petauspatjat vuokralleottajan laskuun.

Siivous ja siivousmaksu

Vuokralleottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei ole toisin sovittu. Vuokralleottajan on tehtävä normaalia päivittäissiivousta sekä loppusiivous. Mikäli loppusiivousta ei ole tehty, vaikka vuokrausta tehtäessä on niin sovittu, on loppusiivousmaksu 300 € (ennakkoon sovittuna 75-200 €). Tarkastuksen vuokralleottajan lähdettyä tekee kiinteistönhuolto. Suurta ja erityistä puhdistusta vaativat työt, kuten oksennuksen siivous, hinnoitellaan erikseen.

Vahingot

Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana, joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli korvausvaatimuksesta ei päästä vuokralleottajan kanssa yksimielisyyteen, käsitellään asia tapauskohtaisesti Lapin käräjäoikeudessa.

Mökin vuokraus eteenpäin

Mökin edelleen / jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty, mökin vuokrasopimus purkautuu välittömästi mikäli väärinkäytöksiä havaitaan.

Tupakointi

Huoneistoissa tupakointi on ehdottomasti kielletty.

Lemmikkieläimet

Mökkiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Henkilömäärä

Huoneistossa saa asua vain varausvahvistuksessa määritelty henkilömäärä. Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä huoneistoa vuokrattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman vuokranantajan lupaa lomakohteen tontilla on kielletty.

Valitukset

Kaikki huoneistojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on välittömästi loman aikana osoitettava vuokranantajalle.

Varaa mökki tästä »

Sivukartta